Brasiliansk Jiu Jitsu

 

 

Hvad er brasiliansk jiu-jitsu?

 

Brasiliansk jiu-jitsu er en kampsport der fokuserer på nærkamp og handler om at kunne kontrollere sin modstander med teknik. Teknikken kan handle om at gå fra stående position til gulvet og videre til en position hvor man enten kan slippe væk eller hvor diverse submission holds som stranguleringer eller ledlåse kan laves. Under træningen er der altid fokus på teknik og sikkerhed, så alle føler sig sikre uanset køn og vægt.

 

Under træning og sparring i brasiliansk jiu-jitsu kommer sikkerheden fra et ”tap” som er et klap man giver sin træningspartner. Et ”tap” bliver brugt når man gerne vil ud af positionen, enten hvis man føler ubehag, eller modstanderen anvender en strangulering eller ledlås. ”Tap” er et universelt safeword, så alle kan træne sikkert sammen uanset sprog.

 

Brasiliansk jiu-jitsu i Fightworld?

 

Hos Fightworld BJJ har vi opbygget et legende og venligt rum som gør det er muligt at føle sig tilpas, selvom man er nervøs første gang. Det er vigtig for os at kunne opbygge dig som begynder på en rolig og teknisk måde, så folk selv kan vælge deres stil efter de har fået solidt fundament.


Nogle vil gerne træne for at få mere bevægelse i hverdagen og andre ønsker at udfordre sig selv ved at komme ud af komfortzonen og opbygge selvtillid gennem selvforsvar. Det er også muligt at tage til konkurrence et par gange om året, med mulighed for mere seriøs og fokuseret træning efter dine mål.

 

 

 

 

Har du lyst til en prøvetime? 

Ring til os på 25 94 86 26 eller send os en e-mail på Info@fightworld.dk 

Vi glæder os til at se eller høre fra dig! Du er også velkommen til bare at kikke forbi en dag til en af vores hold! her kan du se vores hold skema:  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.